De foodtrucks

Foodtruck Culi kever, een kevertje met een passie voor lekker eten!

Onze Foodtruck verzameling bestaat nu uit twee stuks, de VW kever pick-up en een VW kever kar.
Beide wagens erg multifunctioneel waardoor ze goed inzetbaar zijn en een blikvanger op uw BBQ catering of lunch in en rondom Zeeland.

De VW pick-up uit 1969

Onze grootste Foodtruck is onze VW pick-up uit 1969. We hebben deze Foodtruck helemaal opgeknapt zo dat hij weer goed met het verkeer meegaat. Deze Foodtruck heeft een heus keukentje aan een zijden waar wij diverse gerechten in bereiden en een buffet aan de andere zijden. Verder is deze kever voorzien van een koelkast, twee chafing dishes, twee barbecues en natuurlijk zijn nostalgische uitstraling. Vaak wordt de VW pick-up ingezet voor onze BBQ catering en diverse lunches tot maximaal 150 gasten in combinatie met onze VW kar. Het gehele BBQ buffet/ lunch zal gepresenteerd worden op het buffet van de Foodtrucks en op onze showtafels.

De VW kever kar

Met deze Foodtruck zijn wij de Culi Kever begonnen. Wij hebben deze Foodtruck volledig naar onze smaak opgeknapt en ingericht zodat het een echte blikvanger is op uw catering of evenement. Bovendien is de kever kar door zijn kleine formaat overal en door heel Nederland inzetbaar. Zo komt het zelfs voor dat hij gewoon bij gasten in de tuin past of binnen in huis! Tevens is de kar is uitgerust met twee kleine koelingen en twee barbecues waarmee we in combinatie met de Pick-up maximaal 150 gasten kunnen serveren.

Onze Foodtruck verzameling zal een mooie aanvulling zijn op uw evenement, bruiloft of feest. Doormiddel van onze foodtrucks creëren wij een retro/huiskamer sfeer op uw evenement waardoor uw gasten in een goede sfeer kan genieten van  onze totaal catering, eten & drinken.

Is het slecht weer, of wenst u het feest liever binnenshuis houden, ook dan zorgen wij voor een leuke aankleding voor de buffettafel of rijden de kever kar gewoon naar binnen.

Culi Kever Feitjes

Wilt u de Culi Kever op uw evenement? Super! Dan hier wat feitjes:

Afmetingen VW kever Pick-Up
L 4.70 Meter, B 1.55 Meter, H 1.90 Meter

Afmetingen van onze VW kever kar
L
2.5 Meter, B 1.55 Meter

Afmetingen van onze partytenten

Tevens beslaan onze partytenten in totaal een oppervlak van 8 vierkante meter.
Deze zijn bedoeld voor het buffet en onze VW kever kar waardoor alles droog en uit de zon staat.

Wat heeft culi kever nodig?

2 Stroompunten van 220 V
1 Watertappunt

Kijk tevens eens voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina. Ook zijn wij te vinden op Foodtruckbooking  en op jouwtrouwauto, dus klik snel op de link om te kijken naar de mogelijkheden!

Reserveer CuliKever
Foodtruck