IMG-20171012-WA0012

Tour met VW Kever barbecue arrangement

€ 17.50

Nieuw!

Gaat u op tour met onze VW Kever met een zalig barbecue arrangement ?

Met veel plezier bieden wij vanaf 2018 een nieuw barbecue arrangement aan met onze VW kever kar. Gaat u op tour met een groep vrienden, familie of juist uw medewerkers, dan voorzien wij jullie graag van een zalige BBQ. Omdat onze VW kever kar klein is kunnen we hem vrijwel overal plaatsen. Gaat u iets doen in het bos, strand, uw huis of voor uw bedrijf, geen enkel probleem! Daarnaast zetten wij alles voor u op, steken de BBQ aan en zetten het vlees, salades en brood op de bar van de kever. Dit barbecue arrangement is bedoeld voor wat kleinere groepen tot ongeveer 35 personen. U heeft zelf de spatel in handen om lekker te bakken op onze barbecue. Daarbij treft u in diverse ijzeren bakken verschillende soorten drankjes die u tijdens het bakken en eten kunt nuttigen.

Deze BBQ bestaat uit de volgende gerechten

  • 5 verschillende soorten vlees
  • Kipkerrie salade met vruchten
  • Afrikaanse aardappelsalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • 3 verschillende soorten sauzen

Natuurlijk leveren wij dit barbecue arrangement met borden en bestek die u in de achterklep van de VW kever kar treft. Als jullie klaar zijn met barbecueën ruimen wij alles op inclusief de vieze vaat!

Dit arrangement is te betellen voor € 22,50 p.p met een minimum van 15 personen. Is uw groep kleiner? Dan brengen wij graag een offerte op maat uit.

v.a € 22,50 p.p 

Ook diverse dranken op uw BBQ? Deze kunnen wij ook verzorgen op basis van nacalculatie