De ”catering” Shop

Welkom in onze catering shop!

IMG-20171012-WA0012

Nieuw!
Gaat u op tour met onze VW Kever met een zalig barbecue arrangement ? Met veel plezier bieden wij vanaf 2018 een nieuw barbecue arrangement aan met onze VW kever kar. Gaat u op tour met een groep vrienden, familie of juist uw medewerkers, dan voorzien wij jullie graag van een zalige BBQ. Omdat onze VW kever kar klein is kunnen we hem vrijwel overal plaatsen. Gaat u iets doen in het bos, strand, uw huis of voor uw bedrijf, geen enkel probleem! Daarnaast zetten wij alles voor u op, steken de BBQ aan en zetten het vlees, salades en brood op de bar van de kever. Dit barbecue arrangement is bedoeld voor wat kleinere groepen tot ongeveer 35 personen. U heeft zelf de spatel in handen om lekker te bakken op onze barbecue. Daarbij treft u in diverse ijzeren bakken verschillende soorten drankjes die u tijdens het bakken en eten kunt nuttigen.

Deze BBQ bestaat uit de volgende gerechten
- 5 verschillende soorten vlees
- Kipkerrie salade met vruchten
- Afrikaanse aardappelsalade
- Stokbrood met kruidenboter
- 3 verschillende soorten sauzen

Natuurlijk leveren wij dit barbecue arrangement met borden en bestek die u in de achterklep van de VW kever kar treft. Als jullie klaar zijn met barbecueën ruimen wij alles op inclusief de vieze vaat! Dit arrangement is te betellen voor € 22,50 p.p met een minimum van 15 personen. Is uw groep kleiner? Dan brengen wij graag een offerte op maat uit.

v.a € 22,50 p.p
Ook diverse dranken op uw BBQ? Deze kunnen wij ook verzorgen op basis van nacalculatie

bbq groningen


Ons barbecue buffet is een uitgebreid buffet geserveerd vanuit onze VW kever pick-up uit 1969 en de VW kever kar. Het buffet bestaat uit de volgende gerechten;
- 5 verschillende soorten vlees met o.a biefstuk, filetlapjes, saté en kipfilet
- Prachtige zalmsalade met gerookte en gepeperde makreel en kleine rolmopsen
- Afrikaanse aardappelsalade
- Stokbrood met kruidenboter
- 3 verschillende soorten sauzen

Niet alleen zorgen wij voor het buffet, maar ook nemen wij echt servies en bestek mee naar uw evenement! Ons barbecue buffet is al verkrijgbaar vanaf €18,95 met een minimum van 75 deelnemers. Is u gezelschap kleiner, dan brengen wij graag een offerte opmaat uit.

Dranken nodig op uw evenement? Ook deze kunnen wij verzorgen op basis van nacalculatie

v.a € 24,50 p.p

barbecue buffet de luxe

Ons barbecue buffet de luxe is een uitgebreid buffet geserveerd vanuit onze VW kever pick-up uit 1969 en de VW kever kar. Dit buffet bestaat natuurlijk uit diverse vleesgerechten, echter ook nog eens aangevuld met BBQ visgerechten! Daarnaast bestaat het buffet uit de volgende gerechten;
- 5 verschillende soorten vlees met o.a biefstuk, filetlapjes, saté en kipfilet
- Vispakketjes en huis gemarineerde gamba's
- Een prachtige zalmsalade met gerookte en gepeperde makreel en kleine rolmopsen
- Afrikaanse aardappelsalade
- 2 soorten brood en diverse smeersels
- 3 verschillende soorten sauzen

Niet alleen serveren wij het barbecue buffet de luxe, maar wij doen dit ook nog eens op ons eigen servies, heeft u mooi geen vieze vaat! Het barbecue buffet de luxet is al verkrijgbaar vanaf €27,50p.p met een minimum aan 25 deelnemers. Is u gezelschap kleiner? Dan brengen wij graag een offerte opmaat uit.

Dranken nodig op uw evenement? Ook deze kunnen wij verzorgen op basis van nacalculatie

v.a € 27,50p.p

Catering hapjes


Catering hapjes
Het catering hapjes arrangement is te bestellen voor diverse aangelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften of juist een leuke receptie op het werk. Ons catering hapjes arrangement bestaat uit de volgende hapjes;

Plank met home made ham wraps, kaas en worst
Kleine Verdraaid Aantrekkelijke Toschetta en/ of Sweet Kerrie Chicken tosti van de Milan grill en daarna geroosterd in het VAT
Diverse schaaltjes met olijven, anti pasta en zongedroogde tomaten

Wij komen aanrijden met onze geweldige VW kever pick-up of kever kar waaruit wij deze zalige hapjes serveren. Daarnaast lopen wij ook rond met diverse planken waar de hapjes op worden gepresenteerd. Ons catering hapjes is al verkrijgbaar vanaf €9,95 met een minimum van 25 deelnemers. Is u gezelschap kleiner, dan brengen wij graag een offerte opmaat uit.


Even lekker afsluiten met een burger?
Het catering hapjes arrangement is ook uit te breiden met het Pimp Your Burger concept! Wij bakken onze home made rund burgers op de BBQ of in het VAT en de gasten mogen zelf hun burgers samenstellen. Op het buffet van onze VW kever Pick-up treft uw diverse ingrediënten, sausjes en broodjes waarmee u zelf de burger kan samen stellen hoe u deze lekker vindt.


Voor deze afsluiter rekenen wij een meer prijs van € 5,50,-

Lunch Buffet

Ons lunch buffet zal een heuse beleving zijn voor u en uw gasten! Doormiddel van onze foodtrucks creëren wij een ontspande huiskamersfeer tijdens de lunch met uw zakengasten of lekker met de familie. Het lunch buffet bestaat onder andere uit. - Lekker warm soepje
- Divers brood belegd met kip kerrie salade, tonijnsalade, ham en kaas.
- Zoetighedenplank bestaande uit jam, diverse hagels en chocolade pasta
- Diverse soorten Handfruit
- Fruit yoghurt
Tevens is het ook mogelijk dat wij diverse dranken bij de lunch serveren. U moet dan denken aan melk, karnemelk, jus, koffie en thee. Daarnaast nemen wij met plezier ons eigen servies mee, dan hoeft u niet de vaat te doen en kunnen de gasten wel lekker van echt servies eten! Ons lunch buffet is al verkrijgbaar vanaf € 15,50 p.p met een minimum van 25 gasten. Is u gezelschap kleiner? Dan brengen wij graag een offerte opmaat uit.

v.a € 15,50 p.p
(Drankjes worden geserveerd op basis van nacalculatie)

Met uitzondering van de BBQ buffetten berekenen wij op al onze diensten op locatie een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer.