Culi Kever is verhuisd naar Zeeland!

**persbericht**
Culi Kever verhuist!
Met heel veel plezier mogen wij u mededelen dat onze kevers gaan verhuizen naar Zeeland! Wij hebben Uitspanning De Goederenloods overgenomen, een prachtige evenementen locatie in het Zeeuwse.

Helaas zullen wij dus weggaan uit Groningen en het noorden, maar we willen graag iedereen bedanken voor de leuke reacties en het support!

Overname Uitspanning De Goederenloods
Per 1 januari 2019 heeft Jonathan Kint de Goederenloods overgenomen van Hanneke & Bart Aertssen en zal hij samen met zijn zus Sanne Kint de Goederenloods voortzetten.

U kunt uiteraard dezelfde gastvrijheid, passie en huiselijke sfeer van ons verwachten, zoals u die bij Hanneke gewend was. De overname verloopt erg soepel en Hanneke zal er nog vaak genoeg zijn om ons voor te stellen aan onze gasten.

Let op onze website www.degoederenloods.nl en Facebookpagina, hier zullen wij de aankomende tijd veel op communiceren en is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen aan ons via Facebook.

Samen met onze Culi Kever verwachten wij een groot succes te maken van Uitspanning de Goederenloods en hopen wij u gauw te mogen begroeten!

Zou natuurlijk super zijn als u ons blijft volgen via de Culi Kever pagina maar natuurlijk ook via Uitspanning De Goederenloods!

Met vriendelijke groet,

Jonathan, Sanne & team

Bezoek hier de Goederenloods
Goederenloods Goes

Bezoek hier de Goederenloods

Locatie

Wij zijn multifunctioneel en bijna overal inzetbaar in heel Nederland!! Onze thuisbasis is Groningen, vanuit hier treffen wij alle voorbereidingen voor uw evenement.

Adres:
Aquamarijnstraat 345
9743 PJ Groningen

Bereikbaarheid

U kan ons via diverse manieren, 7 dagen per week bereiken, kijk hiervoor bij contact.